A A A

Info

Vesti

Održana Konferencija o bezbednosti hrane i vina „Food Talk 2017”

Predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija učestvovali su na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani i vinu „MojaKravica Food Talk“, a koja je održana dana 9. juna 2017. godine, u Novom Sadu.

Detaljnije »
Održana obuka „Izrada projekata i upravljanje projektnim ciklusom“

U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Srpskog menadžment centra, 13. i 14. juna 2017. godine, u Palati Srbije, održana je obuka za predstavnike evidentiranih udruženja i saveza udruženja za zaštitu potrošača, na temu „Izrada projekata i upravljanje projektnim ciklusom“.

Detaljnije »
Obeležen Svetski dan potrošača

Pomoćnik ministar za zaštitu potrošača Vesna Novaković i potpredsednik Privredne komore Srbije Miroslav Miletić su povodom obeležavanja Svetskog dana potrošača otvorili Okrugli sto na temu: „Zaštita potrošača u Republici Srbiji“ .

Detaljnije »
Održan stručni skup o pravima potrošača na Pravnom fakultetu

Pomoćnik ministar za zaštitu potrošača Vesna Novaković rekla je, na stručnom skupu o zaštiti potrošača, održanom na Pravnom fakultetu u Beogradu, da je tema ovogodišnjeg Svetskog dana potrošača izgrdanja digitalnog tržišta i jačanje poverenja potrošača u elektronske procese koji se na tom tržištu odvijaju.

Detaljnije »
Predstavljeni rezultati IPA projekta Razvoj elektronskog poslovanja

Na završnoj konferenciji „Razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji – dostignuća i izazovi“ koja je održana 16. novembra 2016. godine u Beogradu, predstvaljeni su rezultati IPA projekta Razvoj elektronskog poslovanja u protekle dve godine.

Detaljnije »

Vesti

Partneri

Zaštitite prava

Zaštitite svoja zakonom garantovana potrošačka prava kroz četiri koraka:

1. Obratite se trgovcu 

2. Obratite se regionalnom savetovalištu

3. Vansudsko rešavanje potrošačkog spora

4. Sudska zaštita

Preuzmite publikacije

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Pravila korišćenja | Impresum