A A A

Info

Vesti

O aktuelnim potrošačkim temama na TV „Happy“

Predstavnik Sektora za zaštitu potrošača u okviru Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Stefan Cvetković, gostovao je u emisiji „Posle ručka“ emitovanoj 26. oktobra 2018. godine, na televiziji „Happy“ i tom prilikom govorio o osnovnim pravima u oblasti zaštite potrošača.

 

Detaljnije »
„Sudska zaštita prava potrošača"

U Beogradu, Kruševcu i Novom Sadu održane su tri radionice na temu „Sudska zaštita prava potrošača“, namenjene predstavnicima pravosuđa.

Detaljnije »
Pomoćnik ministra Višnja Rakić o pravima potrošača na tribini „Šta kupujemo – Prava potrošača na periferiji EU“

Tokom stručne diskusije o pravima potrošača, gđa Rakić je govorila o primeni Zakona o zaštiti potrošača, internet kupovini, postupku reklamacije, deklarisanju robe, kao i o naplati potraživanja kod usluga od opšteg ekonomskog interesa. 

Detaljnije »
Formiranje cena bebi-opreme na tržištu Republike Srbije

Predstavnica Sektora za zaštitu potrošača, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije, Nevena Praizović je, gostujući u Dnevniku RTS-a, govorila na temu formiranja cena bebi-opreme na tržištu Republike Srbije. 

Detaljnije »
„Ugroženi potrošač“

U Beogradu, 26. septembra 2018. godine održana je radionica na temu „Ugroženi potrošač“, koju je organizovao Sektor za zaštitu potrošača Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru Tvining projekta ''Dalji razvoj zaštite potrošača u Srbiji''. 

Detaljnije »

Vesti

Partneri

Zaštitite prava

Zaštitite svoja zakonom garantovana potrošačka prava kroz četiri koraka:

1. Obratite se trgovcu 

2. Obratite se regionalnom savetovalištu

3. Vansudsko rešavanje potrošačkog spora

4. Sudska zaštita

Preuzmite publikacije

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Pravila korišćenja | Impresum