A A A

Info

Vesti

„Bezbednost proizvoda"

Kao nastavak aktivnosti u okviru realizacije Tvining projekta ''Dalji razvoj zaštite potrošača u Srbiji'' održane su radionice na temu bezbednosti proizvoda, 12. i 14. juna, u Beogradu i Kragujevcu.

Detaljnije »
„Nepoštena poslovna praksa u sektoru telekomunikacija“

U Beogradu i Novom Sadu, 29. i 31. maja 2018. godine, održane su radionice na temu „Nepoštena poslovna praksa u sektoru telekomunikacija“ koje je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizovalo u okviru Tvining projekta ''Dalji razvoj zaštite potrošača u Srbiji''.

Detaljnije »
„Upravljanje potrošačkim prigovorima“

U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija održane su radionice na temu „Upravljanje potrošačkim prigovorima“, u Beogradu 8. maja i u Nišu 9. maja 2018. godine.

Detaljnije »
Obeležen svetski dan potrošača u tržnom centru "Delta City"

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Vesna Kovač je povodom Svetskog dana potrošača, organizovanom u tržnom centru „Delta city“, istakla da je svest građana Srbije o potrošačkim pravima mnogo razvijenija nego pre pet godina, kao i da je dostigniti nivo zaštite potrošača u praksi blizu evropskih standarda.

Detaljnije »
„Kolektivno obeštećenje potrošača u Evropskoj uniji i Jugoistočnoj Evropi“

Predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija zajedno sa predstavnicima Pravosudne akademije učestvovali su na regionalnom sastanku na temu: „Kolektivno obeštećenje potrošača u Evropskoj uniji i Jugoistočnoj Evropi“, koji je održan 24. i 25. januara 2018. godine u Skoplju, u organizaciji Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).

Detaljnije »

Vesti

Partneri

Zaštitite prava

Zaštitite svoja zakonom garantovana potrošačka prava kroz četiri koraka:

1. Obratite se trgovcu 

2. Obratite se regionalnom savetovalištu

3. Vansudsko rešavanje potrošačkog spora

4. Sudska zaštita

Preuzmite publikacije

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Pravila korišćenja | Impresum