A A A

Инфо

Вести

Преносивост броја у мобилној мрежи - обавештавање потрошача

Организација потрошача Крагујевац је, у оквиру пројекта Саветовалиште за потрошаче за регион Шумадије и Западне Србије, организовала конференцију за новинаре на тему права потрошача у области електронских комуникација.

Детаљније »
Oдржана радионица „Обука за тренере и саветнике у области електронске трговине“

У оквиру пројекта ИПА 2012 „Развој електронског пословања“, који финансира Европска унија, одржана је радионица под називом „Обука за тренере и саветнике у области електронске трговине“.

Детаљније »
Почиње кампања против фалсификованих играчака

Министарство трговине, туризма и телекомуникација у сарадњи са Заводом за интелектуалну својину, Министарством финансија, Министарством здравља, Министарством унутрашњих послова, Републичким јавним тужилаштвом и Привредном комором Србије покреће кампању подизања свести потрошача о штетним последицама које могу имати фалсификовани производи, са освртом на три високо ризичне категорије производа: играчке, храну и опрему за мобилне телефоне.

Детаљније »
Израђена брошура о непоштеној пословној пракси

Студенти Правног факултета Универзитета у Београду који су у академској 2014/15 години у оквиру Мастер програма “Master in European Integrations” похађали изборни курс "EU Consumer Law and Policy", израдили су Брошуру под називом "Заштита права потрошача у случајевима непоштене пословне праксе у Србији"

Детаљније »
Светски дан потрошача

Светски дан потрошача

Детаљније »

Вести

Партнери

Заштитите права

Заштитите своја законом гарантована потрошачка права кроз четири корака:

1. Обратите се трговцу 

2. Обратите се регионалном саветовалишту

3. Вансудско решавање потрошачког спора

4. Судска заштита

Преузмите публикације

Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација. Правила коришћења | Импресум