A A A

О нама

Правила коришћења

Коришћењем било ког дела сајта www.zastitapotrosaca.gov.rs посетиоци аутоматски прихватају правила коришћења.

Сви посетиоци имају право да бесплатно користе јавне садржаје Интернет презентације Заштита потрошача (www.zastitapotrosaca.gov.rs).
Све садржаје посетиоци користе на властиту одговорност и Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Републике Србије, Одељење за заштиту потрошача (у даљем тексту Министарство), не може се сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Министарство полаже ауторска права на све текстуалне, визуелне и аудио материјале и садржаје. Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права организатора и подложно је тужби.

Уколико сматрате да се постављањем садржаја на презентацији Заштита потрошача повређена Ваша ауторска права, молимо Вас да нас контактирате како бисмо случај одмах размотрили и спорни садржаји уклонили одмах по установљавању истинитости садржаја жалбе.

Министарство се обавезује да прикупљене приватне податке, попут е-mail адресе, имена и презимена, контакт телефона и др. неће користити ни у које друге сврхе осим избегавања евентуалних злоупотреба и верификовања активности корисника на презентацији www.zastitapotrosaca.gov.rs.

Коришћењем било ког садржаја на сајту, сматра се да су посетиоци упознати са наведеним правилима коришћења.


Уреднички тим сајта
www.zastitapotrosaca.gov.rs

Вести

Партнери

Заштитите права

Заштитите своја законом гарантована потрошачка права кроз четири корака:

1. Обратите се трговцу 

2. Обратите се регионалном саветовалишту

3. Вансудско решавање потрошачког спора

4. Судска заштита

Преузмите публикације

Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација. Правила коришћења | Импресум