A A A

О нама

Вести

Oдржана радионица „Обука за тренере и саветнике у области електронске трговине“

У оквиру пројекта ИПА 2012 „Развој електронског пословања“, који финансира Европска унија, одржана је радионица под називом „Обука за тренере и саветнике у области електронске трговине“.

 

Радионица је одржана 8. децембра 2015. године у Београду, којој су присуствовали представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Националне агенције за регионални развој, МУП-а, Републичког секретаријата за јавне политике и Вишег јавног тужилаштва.

 

Уводни говор је одржао Лешек Јакубовски, вођа пројекта, док су обуку водили експерти на пројекту Александар Бировљев и Иван Бркић.

 

Учесницима су представљени: концепт развоја електронске трговине-институционални и правни оквир (услови за развој е-трговине и институције које су повезане са развојем ове трговине у Србији), основни елементи и процеси у електронској трговини, као и развој услуга електронске трговине у државним институцијама. Такође су анализирани и начини заштите од превара и злоупотреба у електронској трговини (типови злоупотреба у е-трговини, заштита приватности, решавање спорова и истрага превара и злоупотреба).

Вести

Партнери

Заштитите права

Заштитите своја законом гарантована потрошачка права кроз четири корака:

1. Обратите се трговцу 

2. Обратите се регионалном саветовалишту

3. Вансудско решавање потрошачког спора

4. Судска заштита

Преузмите публикације

Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација. Правила коришћења | Импресум