ИНФО

ИНФО

19. 10. 2012

Образован Национални савет за заштиту потрошача

Влада Републике Србије усвојила је Одлуку о образовању Националног савета за заштиту потрошача 18. октобра 2012. године.

Циљ оснивања овог Владиног тела је креирање јединствене политике заштите потрошача у Републици Србији, па су у складу са тим његови задаци да предлаже мере и активности на унапређењу политике заштите потрошача, припрема укупне анализе која ће указати на мањкавости система, учествује у изради Стратегије заштите потрошача, обавештава јавност и извештава Владу о свим питањима од значаја за ову област.

4. 7. 2012

Радни доручак са представницима медија

Радни доручак са представницима медија

29. јунa 2012. године одржан радни доручак за медије са темом заштите права корисника туристичких услуга

Пројекат Јачање заштите потрошача у Србији, кога финансира Европска унија, организовало je у Привредној комори Београда радни доручак за новинаре посвећен заштити права корисника туристичких услуга.

28. 3. 2012

Сајам потрошачких права

Сајам потрошачких права

30. марта 2012. године у ТЦ „Ушће“ одржан „Сајам потрошачких права“

Поводом Светског дана потрошача, Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Републике Србије, у сарадњи са тимом европског пројекта „Јачање заштите потрошача у Србији који финансира ЕУ, организовало је „Сајам потрошачких права“.

15. 3. 2012

Светски дан потрошача – Радни округли сто

Светски дан потрошача – Радни округли сто

Београд, 16. март 2012. године – Поводом 15. марта - Светског дана потрошача, Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, у сарадњи са тимом пројекта „Јачање заштите потрошача у Србији“, финансираног од стране Европске уније, организовало је радни округли сто на тему „Унапређење свести потрошача у Србији у контексту недавно спроведеног националног истраживања“.

16. 12. 2011

Конференција „Заштита потрошача у Србији: како је побољшати“

Конференција „Заштита потрошача у Србији: како је побољшати“

У сарадњи са тимом ИПА пројекта Јачање заштите потрошача у Србији, Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Републике Србије, је 14. децембра 2011. године организовало конференцију „Заштита потрошача у Србији: како је побољшати“ која представља први корак у оквиру пројекта усмерен на подизање свести о потрошачким питањима.

RSS
First161718192021222325